Bildbeskrivning

Om Susanne

 

”I mötet med obekanta människor, som tänker helt annorlunda än vi
själva, föds det nya tankarna”


Jag är affärsutvecklare och organisationskonsult i Brannebo Consulting AB. 
Min ambition är att bidra till mina kunders utveckling genom att inspirera och utmana grupper och individer till att tänka i nya banor med fokus på nästa steg mot deras uppsatta mål.

 

Det sägs om mig att jag är inspirerande, genuin och viljestark. Jag drivs av möten mellan människor och brinner för att förstå vad som ligger bakom mänskliga beteenden. Jag söker ständigt mönster i olika sammanhang. Livet har lärt mig många saker genom årens lopp. Det som driver mig idag är viljan att befinna mig i sammanhang där jag känner att jag kan bidra och göra skillnad.


Tillsammans med Åsa Skogström grundade jag 1997 Nätverket Göran. Idag är Nätverket Göran ett av södra Sveriges största kvinnliga nätverk med övergripande vision att skapa ett mer jämställt arbetsliv. Nätverket har genomfört 6 årslånga mentorprogram (Ca 150 adept/mentor par) som jag ansvarat för. 


Tidigare har jag varit anställd på bland annat Södergården Reklam, ScandLines, Björnekulla, KunskapsPartner och Ericsson.

 

”Vad ska jag tänka på?”

En inspirationsbok för kluriga små hjärnor av Susanne Brannebo. Boken gavs ut 2014 och är just nu aktuell på Bokmässan i Göteborg. Mer om boken: http://vadskajagtänkapå.se

 

Den 19 januari 2015 gästade Susanne Brannebo SVT:s Fråga doktorn. Se programmet här.

"När det värsta inträffar" - Susanne Brannebo intervjuad av chefnätverksorganisationen EGN Sverige.

"Man kan göra skillnad" - läs intervjun med Susanne Brannebo i Sydsvenskan.

BLT-Blekinge Läns Tidning: "Fortsättning för lyckad företagarsatsning"


Susanne på Linkedin